Header Ads Widget


 

Ansaitse vähintään 900 dollaria kuukaudessa Google AdMobista, Tulot AdMobista, Mikä on Google AdMob, Kuinka ansaita Google AdMobista

 

Google AdMob on Googlen mobiilimainosalusta, jonka kautta voi ansaita rahaa näyttämällä mainoksia iOS- ja Android-sovelluksissa. Googlen Admob tarjoaa mahdollisuuden ansaita näyttämällä erilaisia ​​bannerimainoksia ja videomainoksia mobiilisovelluksessa.

Mikä on Google Admob?
Gogole admob on Googlen tytäryhtiö. Sen perusti Omar Hamoui 10. huhtikuuta 2006. Se on pohjimmiltaan Googlen mainostoimisto, joka tarjoaa mainoksia erilaisille mobiilisovelluksille. Me kaikki tiedämme, että Google Adsense Google Adsense tarjoaa mainoksia vain YouTube-videoille ja -sivustoille.

Ja Gogole Admob tarjoaa mainoksia mobiilisovelluksille. Gogole Admob voi ansaita rahaa vain niillä, joilla on oma sovellus, joka on ladattu Google Playstoreen. Jos sovelluksen omistaja yhdistää Gogole Admobin sovellukseen , sovelluksessa näytetään erilaisia ​​bannereita ja videomainoksia.

Kuinka ansaita rahaa Google Admobista, Kuinka ansaita rahaa Google Admob -mainoksilla 2024

Mitkä ovat Google AdMobin edellytykset?
Kehittäjän on oltava vähintään 18-vuotias voidakseen osallistua AdMob-ohjelmaan. Jos et ole vielä 18-vuotias, vanhempasi tai huoltajasi voi lähettää hakemuksen käyttämällä omaa Google-tiliään.

Kuinka kauan Google AdMob -tilin hyväksyminen kestää?
Kun rekisteröidyt AdMobiin ensimmäisen kerran, tilisi tarkistetaan ennen hyväksymistä. Tämä kestää yleensä jopa 24 tuntia, mutta harvoissa tapauksissa voi kestää jopa 2 viikkoa. Saat ilmoituksen sähköpostitse, jos AdMob ei hyväksy tiliäsi.

Maksun vastaanottamisen vaiheet:
Osoitteesi on vahvistettava, kun tilillesi lisätään 10 dollaria. Jos 10 dollaria, pin-koodi lähetetään sähköpostiisi tai osoitteeseesi, PIN-koodi on vahvistettava videolla.
Voiko minulla olla kaksi AdMob-tiliä?
Jokaisella käyttäjällä voi olla vain yksi AdMob-tili kerrallaan. Päällekkäiset tilit eivät ole sallittuja. Jos sinulla on useita AdMob-tilejä, sinun on määritettävä, mikä tili säilytetään, ja peruutettava sitten lisätilit.

Lue lisää: Mitä on web-suunnittelu? Kuinka oppia web-suunnittelua

Miten siirrän rahaa AdMobista pankkitililleni?
Anna pankkitilisi tiedot:
1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
2. Siirry vasemman reunan navigointipaneeliin ja napsauta Maksut.
3. Napsauta Lisää maksutapa.
4. Napsauta "Pankkisiirto pankkitilille" -valintanappia ja napsauta Jatka.
5. Anna pankkitilisi tiedot ja napsauta Vahvista ja napsauta Jatka.

Miten aloitan ansaitsemisen AdMobista?  Siirry osoitteeseen
https://apps.admob.com .
1. Valitse Google-tili, jolla haluat avata Admob-tilin.
2. Napsauta Aloita tai Rekisteröidy.
3. Syötä vaaditut tiedot. Sitten Admob-tilisi tarkistetaan.
Miksi en voi käyttää Admobia nyt?
Haet parhaillaan uutta AdMob-tiliä, jos saat varoituksen, että et voi käyttää AdMob-tiliäsi.
Kuinka paljon bannerimainonta maksaa?
Jos saat dollareita napsautuksesta, voit saada missä tahansa 3 sentistä 20 senttiin napsautuksesta. 5 senttiä saattaa olla tyypillinen keskiarvo. Jos saat 1 %:n napsautussuhteen ja sinulla on 100 000 näyttökertaa kuukaudessa, voit odottaa saavasi 50 dollaria kuukaudessa.
Voinko luoda uuden Admob-tilin sen jälkeen, kun Admob-tilini on poistettu käytöstä?
Kyllä, voit luoda uuden admob-tilin, mutta muista korjata sääntörikkomus, muuten myös uusi tili voidaan poistaa käytöstä.
Mitä eroa on AdSensen ja AdMobin välillä?
Google sanoo: "AdMob on tarkoitettu mobiilisovellusten kehittäjille. Adsense Mobile on tarkoitettu verkkojulkaisijoille. ”On järkevää, että AdMob on nyt ensisijainen niche-ratkaisu sovelluskehittäjille. Toisaalta Google tarjoaa nyt AdSensen erikoispalveluna mobiiliverkkojulkaisijoille.
Voinko käyttää jonkun muun pankkitiliä AdMobissa?
Kyllä sinä voit. Varmista, että Admob-tilisi maksunsaajan profiilissa annetut tiedot vastaavat pankkitietoja, muuten maksusi epäonnistuu.

Mitä tehdä, jos AdMob-tili on poistettu käytöstä?

1. Tarkista yleisimmät syyt tilin sulkemiseen. Mieti, koskeeko jokin näistä tekijöistä sinua ja sisältöäsi.
2. Tarkista mainosten toteutus mobiilisovelluksessasi.
3. Anna valituslomakkeessa käytöstä poistettuun Admob-tiliisi liittyvä sähköpostiosoite.
4. Kerro Googlelle, mitä muuttaisit tulevaisuudessa.

Lue myös: Ansaitse verkossa myymällä valokuvia ja videomateriaalia

Selvitetään, miksi Admob-tili voidaan poistaa käytöstä?

1. Kelpaamaton napsautus:  Yleensä kelpaamaton napsautus tarkoittaa: Luo sovellus itse ja napsauta kyseistä sovellusta sijoittamalla mainoksen. Pääsyy Admob-tilin poistamiseen käytöstä on kelpaamaton klikkaus. Google ei tue kelpaamattomia napsautuksia ollenkaan. Koska Google haluaa yritysten lisäävän tulojaan tämän mainoksen kautta, ja yritykset maksavat Googlelle voitostaan. Joten Google ei tue Invalid Click.

2. Tilillä käyminen eri laitteilla:  Kun Admob-tiliisi kirjaudutaan toistuvasti eri IP-osoitteista tai eri laitteista, Google ei katso tätä asiaa kunnolla ja saattaa sulkea Admob-tilisi tämän vuoksi. Älä siis tee tällaisia ​​asioita.

3. Liian monien mainosten käyttäminen:  Usein on nähty, että monet ihmiset luovat erilaisia ​​sovelluksia ja ne käyttävät paljon bannerimainoksia, välimainoksia. Koska Earning Appsissa käytetään monia mainoksia, Google ei tue tätä asiaa, joten tilisi voidaan jäädyttää, joten muista seurata näitä asioita.

4. Useiden tilien käyttäminen samalla laitteella:  Monet käyttäjät käyttävät useita tunnuksia yhdellä puhelimella. Google voi poistaa tunnuksesi käytöstä, jos se saa sen kiinni, joten vältä tätä.

5. Napsautussuhde :  Tässä tapauksessa on parempi pitää napsautussuhde alle 10 %:ssa, jolloin tili säästää paljon, jos se on yli 10, tilillä on vähän rikki, joten yritä pitää se alle 10:ssä.

6. Kannustaa napsautuksia:  Monet ihmiset kehottavat käyttäjää napsauttamaan mainosta, minkä vuoksi tili voidaan sulkea. Ketään ei voida pyytää tahallisesti napsauttamaan mainosta.

7. Mainosten sijoittaminen vääriin paikkoihin:  Monet ihmiset sijoittavat mainoksia sellaisiin paikkoihin, joissa käyttäjä napsauttaa mainosta vahingossa. Mainoksia ei saa sijoittaa sellaiseen paikkaan, että käyttäjä ei voi vahingossa napsauttaa mainosta.

8. Jos käyttäjä napsauttaa mainosta toistuvasti:  Jos käyttäjä napsauttaa mainosta toistuvasti, Admob-tili voidaan sulkea.

9. VPN:n käyttäminen:  VPN:n käyttö johtaa useisiin mainosten napsautuksiin, mikä on yleisempää ansaitsevissa sovelluksissa. Mainosnapsautukset katsotaan kelpaamattomiksi klikkauksiksi VPN:n käytön vuoksi.

10. Kopioivan sisällön käyttäminen:  Käytän erilaisia ​​kuvakkeita, kuvia, ääntä jne. Googlesta. Siinä tapauksessa tekijänoikeudet lisätään sovellukseemme. Admob-mainoksen lisääminen tekijänoikeudella suojattuun sovellukseen poistaa Admob-tilin käytöstä. Admob-mainosten lisääminen tekijänoikeudella suojattuun sovellukseesi saattaa poistaa Admob-tilisi käytöstä.

Yleisiä virheitä, joita teemme

Lue myös: Tapoja ansaita rahaa verkossa 2024

Älä tee näitä virheitä sijoittaessasi bannerimainosta:

1. Bannerimainoksia ei saa esittää sovelluksessa millään tavalla suoraan yhteydessä sovelluksen sisältöön. Jos mainoksia esitetään tällä tavalla, tilissä voi olla ongelmia.
2. Bannerimainoksia ei voi käyttää sovelluksen sisällössä eli sovelluksen osissa.
3. Sovelluksen sisällössä ei voi näyttää bannerimainoksia. Toisin sanoen bannerimainosta ei voi näyttää kelluessaan sovelluksen sisällössä.
4. Bannerimainoksia ei voi näyttää keskellä mitään vieritysnäkymää tai missään.
5. Mitään bannerimainoksia ei voida näyttää samalla sivulla YouTube-videon toiston aikana.
Älä tee näitä virheitä asettaessasi välimainosta:
6. Koko näytön mainosta ei voi näyttää (näytä) heti sovellukseen siirtymisen jälkeen. Vastaavasti koko näytön mainoksia ei voida näyttää, kun suljet sovelluksen.
7. Koko näytön mainosta ei voida näyttää heti toisen mainoksen näyttämisen jälkeen. Eli toistoja ei voi esittää peräkkäin.
8. Minkä tahansa toiminnon tai minkä tahansa painikkeen napsauttaminen sovelluksessa ei näytä mainoksia molemmissa kentissä, kun siirryt sivulle ja poistut samalla.
9. Älä sijoita koko näytön mainoksia paikkoihin, joissa käyttäjien huomio häiriintyy tai niitä napsautetaan, kun he keskittyvät johonkin toimintaan (esim. pelaamaan peliä, täyttämään lomaketta, lukemaan sisältöä). Tällaista työtä ei voi tehdä millään tavalla.
Älä tee näitä virheitä palkkion tarjoavan videomainoksen kanssa:
10. Palkkion tarjoavaa videomainosta ei voi käyttää sovellukseen siirtyessä tai poistuttaessa.
11. Käyttäjää ei palkita palkkion tarjoavan videomainoksen näyttämisen jälkeen. Tätä ei voida tehdä. Palkitun videomainoksen näyttämisen jälkeen käyttäjä on palkittava.
Paras harjoitus

Lue lisää: Tapoja ansaita Facebookista

Paras käytäntö bannerimainokseen:
1. Bannerimainos tulee antaa siten, että mainosta ei klikata, kun napsautetaan mitä tahansa muuta painiketta tai sovelluksen elementtiä.
2. Sijoita bannerimainos minkä tahansa staattisen näytön ala- tai yläosaan pääasettelun ulkopuolelle, jossa ei ole painikkeita.
3. Älä sijoita bannerimainoksia vieritettävän sisällön keskelle, sen ulkopuolelle.
4. Bannerimainoksia ei voi näyttää minkään kohteen päällä, jotta sovelluksen pääsisältö ei ole näkyvissä. Näytän mainoksen siten, että sovelluksen sisältö näkyy.
5. Bannerimainos kiinnitetään tiettyyn kohtaan sivulla. Esimerkiksi ylä- tai alareunassa voi olla kiinteä asettelu.
6. En anna bannerimainokselle mitään tiettyä leveyttä ja korkeutta.
7. Mainokset tulee aina pitää erillään interaktiivisista elementeistä.


Paras käytäntö välimainoksille:
8. Älä sijoita välimainosta sovelluksen käynnistyksen alkuun.
9. Aseta sopiva aika välimainoksen näyttämiselle. Välimainosta ei näytetä milloin.
10. Välimainos näytetään, kun siirrytään sivulta toiselle.
Paras käytäntö palkkion tarjoavalle mainokselle:
11. Palkkion tarjoavaa mainosta käytetään yleensä pelisovelluksissa. On parempi käyttää palkkiomainosta, jos voit parantaa mitä tahansa tasoa sovelluksessa.
12. Sinun on säilytettävä rasti (✕) -vaihtoehto sulkeaksesi palkkion tarjoavan mainoksen.

Kuinka ansaita rahaa Google Admobilla, kuinka ansaita rahaa Google Admob -mainoksilla, tietää kuinka ansaita rahaa Google Admobilla ja kaikki säännöt,

Ansaitse vähintään 900 dollaria kuukaudessa Google AdMobista, Tulot AdMobista, Mikä on Google AdMob, Kuinka ansaita Google AdMobista, Kuinka ansaita rahaa Google AdMobista,

Muutamia vinkkejä rahan ansaitsemiseen kotona

Post a Comment

0 Comments