Header Ads Widget


 

Jos haluat, voit ansaita Telegramista, haluat ansaita rahaa Telegramista

 

Nykyään Telegram-sovelluksista on tullut erittäin suosittuja. Yleensä nämä sovellukset tuntevat kaikki viestisovelluksina. Mutta Telegram-sovelluksissa on joitain ominaisuuksia, joiden avulla voit ansaita rahaa. Telegramin tuloja käsitellään yksityiskohtaisesti tässä artikkelissa.

Tämä sovellus perustettiin maaliskuussa 2013 ja myöhemmin 6. syyskuuta samana vuonna tämä sovellus julkaistiin Play Kaupassa. Siitä lähtien sovellus on ollut melko suosittu viestintäalustana Euroopan alueella.

Mutta vuodesta 2018 lähtien tästä sovelluksesta on tullut erittäin suosittu myös Bangladeshissa. Tällä hetkellä voimme ansaita rahaa tällä sovelluksella. Rahan ansaitseminen viestintäalustalta saattaa kuulostaa hieman sotkuselta, mutta se on totta.

Jos haluat, voit ansaita Telegramista, haluat ansaita rahaa Telegramista

Vaikka Telegram on vain viestisovellus monille ihmisille, monet ihmiset ansaitsevat rahaa Telegramin avulla. Periaatteessa Telegram-kanavia avaamalla he tienaavat rahaa lisäämällä jäsenmäärää siellä.

Mikä on Telegram?

Telegram on viestisovellus. Sen kautta voit soittaa erittäin nopeita viestejä, äänipuheluita ja videopuheluita. Telegram on kaksivaiheinen salattu viestintäalusta. Siksi Telegramia pidetään tämän ajan turvallisimpana ilmaisena viestintäsovelluksena. Siinä on kolme versiota Android, iOS-sovellus ja PC.

Henkilökohtaisten viestien lähettämisen lisäksi voidaan avata julkisia Telegram-ryhmiä tai Telegram-kanavia. Monet ihmiset liittyvät Telegram-kanavaan. Yksi mielenkiintoinen asia Telegramissa on, että voit lähettää minkä tahansa tyyppisiä liitetiedostoja sen kautta.

Koska Telegram on erittäin suojattu, nopea ja ilmainen, sen suosio kasvaa päivä päivältä.

Mistä ladata Telegram-sovellus?

Voit asentaa Telegramin virallisen sovelluksen Play Kaupasta. Lisäksi voit asentaa Telegramin iPhonelle Apple Storesta ja PC:lle Telegramin viralliselta verkkosivustolta.

Ansaitse rahaa Telegramista

Ensinnäkin Telegram ei virallisesti anna sinulle mahdollisuutta ansaita rahaa. Käytät Telegram-yhteisöä vain rahan ansaitsemiseen. Telegramin, kuten YouTuben tai Facebookin, kaupallistamiseen ei ole mahdollisuutta.

Päivä päivältä Telegramin käyttäjien määrän kasvaessa mahdollisuus ansaita rahaa Telegramista kasvaa. Ansaitaksesi rahaa Telegramissa sinun on ensin avattava Telegram-kanava. Ei riitä, että vain avataan kanava ja lisätään Telegram-kanavan jäsenmäärää.

Telegram-kanavien avaaminen ja hallinta

Edellytys ansaita rahaa Telegram-sovelluksella on Telegram-kanavan avaaminen ja kanavan jäsenmäärän lisääminen. Telegram-kanavat ovat samanlaisia ​​kuin Facebook-ryhmät, joissa jäsenet voivat katsella erilaista sisältöä.

Tärkeitä seikkoja Telegram-kanavista:

 • Telegram-kanavalle pitäisi antaa hyvä nimi
 • Kanavan logo, kuvaus on annettava
 • Sisältöä tulee tarjota tavallisilla kanavilla
 • Jaa lisätäksesi jäseniä
 • Säilytä jäseniä tarjoamalla lahjoja ja kiinnostavaa sisältöä

Tässä tapauksessa ajatus rahan ansaitsemisesta tulisi poistaa päässä. Jos teet oikein, sinulla on pian 4-5 tuhatta Telegram-jäsentä. Säännöllinen kiinnostavan sisällön tarjoaminen pitää jäsenet aktiivisina Telegram-kanavalla ja saat uskottavuutta.

Eri tapoja ansaita rahaa Telegramista

Toistaiseksi olemme oppineet paljon Telegramista sekä Telegram-kanavien hallinnasta.

Nyt tiedämme kuinka ansaita rahaa Telegram-sovelluksesta. Esimerkiksi:

 • Affiliate-markkinointi (Affiliate)
 • Tuotteiden jälleenmyynti
 • Maksullinen kampanja
 • Maksullinen jäsenyys
 • Linkin lyhentäjä (Url Shortener)
 • Viittauslinkki

Kumppanuusmarkkinointi

Affiliate-markkinoinnista ei ole mitään uutta sanottavaa. Affiliate-markkinointi tarkoittaa tuotteen tai palvelun ostamista kauttasi. Jos joku ostaa tuotteen tai palvelun linkkisi kautta, yritys antaa sinulle voittoa tuon tuotteen perusteella, yksinkertaisesti sanottuna tämä on affiliate-markkinointia.

Affiliate-markkinointi on yksi parhaista tavoista ansaita verkossa. Koska affiliate-markkinointi ei vaadi investointeja.

Jos kanavallasi on 4-5 tuhatta ihmistä Telegramissa, voit tehdä affiliate-markkinointia erittäin helposti. Voit helposti hyötyä tytäryhtiötuotteista tai palveluista, jotka vastaavat Telegram-kanavaasi.

Verkossa on tuhansia verkkokauppasivustoja, joilla on tytäryhtiömarkkinointiohjelmia. Kolme suosittua kumppaniohjelmaa ovat:

 • Amazon
 • Flipkart
 • eBay

Menet ensin näille verkkokauppasivustoille ja avaat kumppaniprofiilin "ryhdy kumppaniksi" -vaihtoehdosta. Laita sitten heidän tuotteensa affiliate-linkki Telegram-kanavallesi. Tässä tapauksessa mitä enemmän jäseniä kanavalla on, sitä enemmän palkkioita on.

Tuotteiden jälleenmyynti

Tuotteiden jälleenmyynti on kuitenkin hyvin samanlaista kuin affiliate-markkinointi. Mutta tuotteen jälleenmyynti tarkoittaa tuotteen jälleenmyyntiä eli jälleenmyyntiä.Verkossa on monia sovelluksia ja verkkosivustoja, joiden kautta voit jälleenmyydä tuotteita. Halutessasi voit jälleenmyydä tuotteen kahdelta bangladeshilaiselta sivustolta. 1. Tämän päivän tarjous 2. shoppailemaan

Ensinnäkin sinun on luotava jälleenmyyjätili tällaiselle verkkosivustolle. Jaa sitten tuotelinkki sähkeessäsi. Jos joku ostaa tuotteita tuosta linkistä, saat palkkion. Tässä tapauksessa mitä enemmän jäseniä sinulla on Telegramissa, sitä enemmän voit ansaita.

Maksullinen kampanja

Ymmärrämme ensin, mitä maksettu tarjous on. Digimarkkinointi on nyt meille kaikille tuttu. Lähes kaikki yritykset markkinoivat tuotteitaan digitaalisen markkinoinnin kautta.

Kuten olet ehkä nähnyt katsoessasi videoita YouTubessa, sisällöntuottajat mainostavat videossa erilaisia ​​tuotteita tai yrityksiä, joita kutsumme sponsoreiksi. Pohjimmiltaan tämä sponsori on maksettu promootio. Eli sinulla on hyvä fani-seuraaja tai yhteisö, joita yritykset mainostavat sinun kauttasi.

Keskusteltu yksityiskohtaisesti, toivottavasti kaikki on sinulle selvää.


Lue lisää:


Kuten ehkä tiedät, yritykset antavat erittäin hyvän korvauksen tästä maksetusta promootiosta.

Tässä tapauksessa voit tehdä maksettua mainoskampanjaa vain, jos Telegram-kanavallasi on paljon jäseniä. Yritykset haluavat mainostaa tuotteitaan kanssasi vain, jos sinulla on suuri määrä jäseniä, eli jos sinulla on hyvä yhteisö.

Maksullinen jäsenyys

Jos tarjoat korkealaatuista sisältöä Telegram-kanavallasi, voit ottaa maksullisen jäsenyysjärjestelmän käyttöön. Tässä järjestelmässä, jos haluat liittyä Telegram-kanavan jäseneksi, sinun tulee liittyä jäseneksi maksamalla rahaa.

Tässä tapauksessa kanavasi on oltava ensin yksityinen. Lisäksi kanavalla tulisi jakaa ensiluokkaista ja mielenkiintoista sisältöä.

Oletetaan, että voit jakaa kanavallasi erilaisia ​​premium-tilejä, premium-WordPress-teemoja/laajennuksia, blogger-malleja ja premium-sovelluksia. Voit myös veloittaa tietyn summan kanavasi jäseniltä.

Voit liittyä kanavasi jäseneksi ja katsoa sisältöä vasta tiettyjen maksujen maksamisen jälkeen. Näin maksullisen jäsenyyden kautta on helppo ansaita hyvän määrän tuloja erittäin helposti.

Linkin lyhentäjä

Verkossa on monia verkkosivustoja, joilla voit ansaita rahaa lyhentämällä linkkejä. Lyhennetyn linkin napsauttaminen näyttää mainokset vierailijalle ennen pääsisällön näyttämistä. Periaatteessa näin voit ansaita rahaa lyhentämällä linkkejä.

Jotkut suosituista linkkien lyhentämissivustoista mainitaan:

 • Adf.ly
 • ouo.io
 • Shorte.st
 • Adyou.me
 • Liittolainen
 • Victly.com

Lue lisää:


Ensinnäkin sinun on luotava julkaisijatili näille verkkosivustoille.

Jos olet antanut Telegram-kanavallesi eri sisältöä, lyhennät linkkiä. Useimmat näistä verkkosivustoista maksavat 1/2 dollaria 1000 napsautuksesta. Tässä tapauksessa, jos sinulla on 4/5 tuhatta jäsentä, voit ansaita helposti.

Viittauslinkki

Ne, jotka kamppailevat verkkotulojen kanssa, ovat enemmän tai vähemmän tietoisia viittauslinkeistä. On olemassa useita sovelluksia, jotka antavat bonuksia rekisteröitymisestä. Tämä on hyvin samanlaista kuin affiliate-markkinointi.

Jos käytät viittauskoodia tai viittauslinkkiä, saat palkkion, jos joku avaa tilin.

Varsinkin uusi sovellus tarjoaa viittaustuloja heidän promootioonsa. Saat bonuksen vain lataamalla KO-sovelluksen viittauslinkilläsi!

Tässä tapauksessa voit jakaa viittauslinkkisi Telegram-kanavalla. Sitten voit ansaita rahaa niiltä, ​​jotka käyttävät viittauslinkkiäsi.

viimeinen sana

 Näin voit ansaita rahaa Telegram-sovelluksesta eri tavoilla  . Tässä artikkelissa puhumme ansaitsemisesta Telegramista

Muutamia vinkkejä rahan ansaitsemiseen kotona

Post a Comment

0 Comments