Header Ads Widget


 

Kuinka ansaita Adsterrasta?, Adsterran viittausohjelma

 


 Hei ystävät. miten teillä menee Toivottavasti kaikki voivat hyvin. Jaan kanssasi tänään. Kuinka ansaita rahaa Adsterran avulla. Kuka tahansa teistä voi ansaita helposti tuhansia rupioita kuukaudessa Adsterran avulla. Lue tämän päivän viesti saadaksesi täydelliset tiedot. Kuinka ansaita Adsterrasta?, Adsterran viittausohjelma

Kuinka ansaita Adsterrasta?, Adsterran viittausohjelma

Tällä hetkellä ne teistä, jotka haluavat ansaita verkossa. Tämän päivän työllä on heille erittäin tärkeä rooli. Jos sinulla on matkapuhelin. Sitten voit tehdä tämän erittäin helposti. Ja! Jos osaat käyttää Facebookia. Sitten voit tehdä tämän.

Mikä Adsterra on?

Adsterra on ulkomainen mainosverkostoyritys. Tämä auttaa verkkosivustojen omistajia ansaitsemaan rahaa näyttämällä mainoksia. Oletetaan, että sinulla on verkkosivusto. Kuinka voit ansaita verkkosivustolla nyt. Sivusto ansaitsee yleensä mainonnan kautta. Ja! Adsterra  on luotettava mainostoimisto .

Tapoja ansaita Adsterran avulla

Haluan jakaa kaksi yksinkertaista sääntöä ansaitaksesi Adsterran avulla. Voit ansaita rahaa verkossa millä tahansa näistä kahdesta säännöstä. Ensimmäinen sääntö on näyttää mainoksia verkkosivustolla. Olemme jakaneet edellä, kuinka ansaita rahaa näyttämällä Bingaponeja verkkosivustolla.

Toinen sääntö on Adsterra Direct -linkin jakaminen . Voit ansaita rahaa verkossa jakamalla linkkejä sosiaalisen median tileillesi, kuten Facebook, Twitter, Youtube jne.

Katso koko video alta avuksesi.

Jos voit tuoda bangladeshilaisia ​​vierailijoita tälle suoralle linkille, ja he tulevat tämän linkin sivustolle ja asentavat Singup tai Apss. Sitten saat noin 1,30 dollaria. Ja jos voit tuoda liikennettä USA:sta, Isosta-Britanniasta, ei ole epäilystäkään. Puolitoista dollaria Bangladeshin takassa vastaa tällä hetkellä 142 takaa.


Voit mainostaa suoria linkkejä eri paikoissa. Teen sen erityisesti Facebookissa, Facebookilla on miljardeja kävijöitä. Voit siirtyä Facebook-kavereidesi Messengeriin tunnuksellasi ja käyttää erilaisia ​​temppuja vieraillaksesi + tilillä tai asentaaksesi sovelluksia antamalla heille suoran linkin.

Säännöt rahan nostamiseen Adsterrasta

Nostaaksesi rahaa Adsterrasta sinun on suoritettava maksu International Payment Gatewayn kautta. Koska  Adsterra on ulkomainen yritys. Tätä varten sinun on suoritettava maksu näiden Webmoney-, Paypal-, Binance- ja WireTransfer-yhdyskäytävien kautta.

Jos haluat suorittaa maksun Webmoneyn kautta, voit ottaa maksun vähintään 5 dollarilla. Voit ottaa vähintään 100 dollarin maksun saadaksesi maksun Paypalissa. Lisäksi Binance vaatii myös vähintään 100 dollarin maksun. Ja! WireTransferilla voidaan suorittaa vähintään 1 000 dollarin maksu.

Toivottavasti olet ymmärtänyt kuinka  nostaa rahaa Adsterrasta Meillä on ehdotuksia. Saat maksun Webmoneyn kautta. Sitten voit nostaa maksun hyvin lyhyessä ajassa.

Adsterran viittauslinkki

Jos  luot tilin Adsterra- viittauslinkistämme. Sitten saat 5% bonuksen. Ajattele, ansaitsimme 10 dollaria. Saat 5% bonuksen 10 dollaristamme. Suosituslinkkimme on jaettu alla.

Kuinka tehdä tili Adsterrassa ?

Voit  luoda Adsterra.com  -tilin seuraavasti :

 1. Vieraile sivustolla: Vieraile ensin  Adsterra.com  -sivustolla.
 2. Napsauta tästä rekisteröityäksesi Adsterraan
 3. Tilin kirjautuminen: Napsauta pääsivustolla Rekisteröidy tai rekisteröidy -painiketta sivustolla.
 4. Täytä rekisteröintilomake: Sinun on täytettävä rekisteröintilomake, jossa annat tietosi, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, salasanasi jne. Lähetä ilmoittautumislomakkeen täyttämisen jälkeen.
 5. Tilin vahvistus: Antamasi sähköpostiosoitteesi vahvistetaan vahvistuslinkin kautta. Tarkista sähköpostilaatikko tai roskapostikansio ja viimeistele vahvistusprosessi.
 6. Määritä profiili: Kun tili on vahvistettu, tyhjennä profiilin asetukset. Täällä voit määrittää profiilitietosi, maksuasetukset, siirtoasetukset ja muut asetukset.
 7. Lähetä projektin sisältö: Määritä projektisi mainossuunnitelma ja luo mainoksesi. Voit lisätä omia mainosresursseja tai käyttää Adsterra.comin verkostoa.
 8. Ansaitse tuloja: Voit alkaa ansaita tuloja näyttämällä mainoksia verkkosivustollasi. Voit käyttää mitä tahansa valitsemaasi maksutapaa ansiotulojesi maksamiseen.

Muista, että sinun on noudatettava tiettyjä ehtoja ja käytäntöjä tilin luomisen jälkeen. Varmista, että verkkosivustosi on täysin yhteensopiva ja täysin kommunikoitu. Jos tarvitset apua tilin luomisessa Adsterra.comissa, ota yhteyttä Adsterra.comin tukitiimiin.

Miten Adsterra toimii?

Kustantajat:

 1. Rekisteröityminen: Julkaisijat luovat tilin Adsterra.com-sivustolle ja lähettävät verkkosivustonsa hyväksyttäväksi.
 2. Mainoksen sijoittelu: Hyväksymisen jälkeen julkaisijat saavat mainoskoodeja Adsterra.com-sivustolta. Heidän on sijoitettava nämä mainoskoodit verkkosivustoilleen, joihin he haluavat mainosten näkyvän.
 3. Mainoksen näyttö: Kun käyttäjä vierailee julkaisijan verkkosivustolla, mainoskoodi hakee osuvat mainokset Adsterra.comin mainosjakaumasta ja näyttää ne verkkosivustolla.
 4. Kaupallistaminen: Julkaisijat ansaitsevat tuloja mainosten näyttökertojen (mainoksen näyttökertojen määrä) tai verkkosivustoillaan luotujen mainosten napsautusten perusteella. Adsterra.com laskee tulot ja maksaa kustantajille sovittujen ehtojen mukaisesti.

Mainostajille:

 1. Kampanjan luominen: Mainostajat luovat mainoskampanjoita Adsterra.comissa määrittämällä kohdistuskriteerinsä, kuten yleisön demografiset tiedot, maantieteellinen sijainti, kiinnostuksen kohteet jne.
 2. Mainosmuodot ja budjetti: Mainostajat valitsevat käytettävät mainosmuodot, kuten näyttöbannerit, ponnahdusikkunat, push-ilmoitukset, natiivimainokset jne., ja asettavat kampanjabudjettinsa.
 3. Kampanjan hyväksyntä: Adsterra.com tarkistaa ja hyväksyy kampanjat varmistaakseen, että ne ovat sääntöjen ja käytäntöjen mukaisia.
 4. Mainosten jakelu: Hyväksytyt kampanjat toimitetaan sitten kohdeyleisölle asianmukaisilla julkaisijoiden verkkosivustoilla Adsterra.com-verkostossa.
 5. Tehokkuuden seuranta: Adsterra.com tarjoaa mainostajille yksityiskohtaisia ​​tehokkuusraportteja, jotka sisältävät näyttökertoja, napsautuksia, tuloksia ja muita asiaankuuluvia mittareita kampanjoiden tehokkuuden arvioimiseksi.
 6. Maksu: Mainostajia laskutetaan kampanjan tehokkuuden, kuten napsautuskohtaisen hinnan (CPC), tuhannen näyttökerran hinnan (CPM) tai toimintokohtaisen hinnan (CPA) perusteella, ja he suorittavat maksut tämän mukaisesti.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Adsterra.com toimii välittäjänä julkaisijoiden ja mainostajien välillä, jolloin julkaisijat voivat ansaita rahaa verkkosivustoillaan mainosten sijoittelujen avulla ja auttaa mainostajia tavoittamaan kohdeyleisönsä tehokkaasti erilaisten mainosmuotojen avulla.

Kuinka ansaita Adsterrasta?

 1. Verkkosivuston hyväksyntä: Luo tili Adsterra.comissa julkaisijana ja lähetä verkkosivustosi hyväksyttäväksi. Adsterra.com tarkistaa verkkosivustosi varmistaakseen, että se noudattaa ohjeita ja käytäntöjä.
 2. Mainoksen sijoittelu: Kun verkkosivustosi on hyväksytty, saat mainoskoodeja Adsterra.com-sivustolta. Sijoita nämä mainoskoodit verkkosivustollesi strategisiin paikkoihin, joissa haluat mainosten näkyvän. Adsterra tarjoaa erilaisia ​​mainosmuotoja, kuten näyttöbannereita, ponnahdusikkunoita, suoria linkkejä, push-ilmoituksia ja paljon muuta.
 3. Mainosten näyttökerrat ja napsautukset: Kun vierailijat selaavat verkkosivustoasi, mainoskoodit hakevat osuvia mainoksia Adsterran verkostosta ja näyttävät ne. Ansaitset rahaa mainosten näyttökertojen määrän (mainosten katselukertojen lukumäärän) tai verkkosivustollasi luotujen mainosten napsautusten perusteella.
 4. Kaupallistamismallit: Adsterra tarjoaa erilaisia ​​kaupallistamismalleja, mukaan lukien kilometrikohtainen hinta (CPM) ja napsautuskohtainen hinta (CPC). Tuhannen näyttökerran hinnalla ansaitset rahaa jokaisesta verkkosivustollasi näytetystä tuhannesta mainoksen näyttökerrasta. CPC:llä ansaitset rahaa jokaisesta mainosten napsautuksesta.
 5. Liikenteen laatu: Verkkosivustosi liikenteen laatu ja määrä voivat vaikuttaa tuloihisi. Sitoutuneiden käyttäjien laadukkaampi liikenne johtaa usein parempaan mainosten tehokkuuteen ja korkeampiin tuloihin.
 6. Maksut: Adsterra.com tarjoaa erilaisia ​​maksuvaihtoehtoja, kuten PayPal, Bitcoin, WebMoney, Paxum, ePayments ja pankkisiirrot. Niillä on yleensä vähimmäismaksukynnys, ja saat maksut sovittujen ehtojen mukaisesti, jotka voivat olla kuukausittain tai viikoittain.
 7. Optimointi ja testaus: Seuraa jatkuvasti mainosten sijoittelusi tehokkuutta ja kokeile erilaisia ​​mainosmuotoja, sijoitteluja ja ulkoasuja tulojesi optimoimiseksi. Adsterra.com tarjoaa myös raportointi- ja analytiikkatyökaluja, joiden avulla voit seurata ja analysoida mainoksesi tehokkuutta.

On tärkeää huomata, että Adsterra.com-sivustolla ansaitsemasi summa riippuu tekijöistä, kuten verkkosivustosi liikenteen laadusta, valitsemistasi mainosmuodoista ja sijoitteluista, yleisösi sitoutumisesta ja mainosten yleisestä tehokkuudesta.

Adsterra-viittausohjelma

Kyllä, Adsterralla on viittausohjelma, jonka avulla voit ansaita lisätuloja ohjaamalla uusia käyttäjiä alustalle. Adsterra-viittausohjelma toimii seuraavasti:

 1. Viittauslinkki: Kun kirjaudut julkaisijaksi tai mainostajaksi Adsterra.comissa, saat ainutlaatuisen viittauslinkin. Tämä linkki on tilikohtainen, ja se toimii tapana seurata käyttäjiä, joihin viittaat.
 2. Jaa viittauslinkkisi: Mainosta viittauslinkkiäsi eri kanavien, kuten verkkosivustosi, blogisi, sosiaalisen median alustojen, foorumien tai sähköpostimarkkinoinnin kautta. Voit kannustaa muita liittymään Adsterraan käyttämällä viittauslinkkiäsi.
 3. Viittausrekisteröinnit: Kun joku napsauttaa viittauslinkkiäsi ja rekisteröityy julkaisijaksi tai mainostajaksi Adsterra.comissa, hänestä tulee ohjaamasi käyttäjä.
 4. Suositustulot: Ansaitset palkkion tai suositusbonuksen, joka perustuu ohjaamiesi käyttäjien toimintaan ja suorituskykyyn. Tarkat tiedot ja palkkiorakenne voivat vaihdella, joten on suositeltavaa tarkistaa Adsterran suositusohjelman ehdot saadaksesi tarkimmat tiedot.
 5. Välityspalkkion laskelma: Suositustulot voivat perustua useisiin mittareihin, kuten prosenttiosuuteen ohjatun käyttäjän tuloista tai mainoskuluista. Adsterra.com seuraa yleensä ohjaamiesi käyttäjien suorituskykyä ja laskee palkkion sen mukaisesti.
 6. Maksu: Kun olet kerännyt tietyn määrän viittaustuloja, voit pyytää maksua. Adsterra tarjoaa erilaisia ​​maksutapoja, mukaan lukien PayPal, Bitcoin, WebMoney, Paxum, ePayments ja pankkisiirrot sijainnistasi ja mieltymyksistäsi riippuen.
 7. Seuranta ja raportointi: Adsterra.com tarjoaa sinulle kojelaudan tai raportointiosion, jossa voit seurata viittaustoimintaasi, seurata tulojasi ja tarkastella ohjaamiesi käyttäjien suorituskykyä.

Hyödyntämällä viittausohjelmaa voit ansaita lisätuloja Adsterra.comin mainosten sijoitteluista tai mainoskampanjoista saatujen tavallisten tulojesi lisäksi. Muista tutustua suositusohjelman erityisiin ehtoihin ymmärtääksesi palkkioiden rakenteen, maksurajat ja mahdolliset lisävaatimukset tai rajoitukset.

Kysymyksiä ja kommentteja voi lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info@banglanewsexpress.com

Olemme myös seuraavilla sosiaalisen median alustoilla

Muutamia vinkkejä rahan ansaitsemiseen kotona

Post a Comment

0 Comments