Header Ads Widget


 

Opi sosiaalisen median markkinointia helposti, opi sosiaalisen median markkinointia yksinkertaisilla säännöillä, mitä on sosiaalisen median markkinointi?

 

Mitä on sosiaalisen median markkinointi? 

Sisällön jakamista markkinointi- ja brändäystarkoituksiin sosiaalisen median alustoilla   kutsutaan sosiaalisen median markkinoinniksi. Markkinointia voidaan tehdä sosiaalisen median postauksilla – tekstillä, videoilla ja kuvilla – yleisön rakentamiseksi. Sosiaalisessa mediassa on maksullisia mainontavaihtoehtoja suuremman tavoittavuuden saavuttamiseksi. 

Sosiaalisen median markkinointi on lyhennetty (SMM). Sosiaalisen median markkinoinnin kirjoittaminen kirjoituksessamme toistuvasti ei näytä hyvältä. Joten käytämme SMM:ää tarpeen mukaan. Toivottavasti lukija ymmärtää.  

Miksi sosiaalisen median markkinointi on suosittua? 

Sosiaalinen mediamarkkinointi eli SMM on tärkeä osa digitaalista markkinointia. Ennen kuin aloitamme sosiaalisen median markkinoinnin, meidän on tiedettävä, mitä sosiaalinen media on. Sosiaalinen media ovat verkkosivustoja tai sovelluksia, joiden avulla käyttäjät voivat olla yhteydessä ystäviinsa ja osallistua sosiaaliseen verkostoitumiseen. 

Noin 51 % maailman ihmisistä on aktiivisia sosiaalisessa mediassa. Tutkimusten mukaan sosiaalisessa mediassa on mukana 3,96 miljardia ihmistä, ja ihmiset ympäri maailmaa viettävät sosiaalisessa mediassa keskimäärin 144 minuuttia päivässä. Jos jätämme pois alle 13-vuotiaat lapset - tilastojen mukaan 65% maailman ihmisistä käyttää sosiaalista mediaa. 

Opi sosiaalisen median markkinointi helposti, opi sosiaalisen median markkinoinnin helpot säännöt 2024

Filippiinit ovat kuitenkin edellä sosiaalisen median käyttäjissä. Heidän maassaan keskimääräinen ihminen viettää sosiaalisessa mediassa kolme tuntia ja 53 minuuttia. Yhdysvallat ei ole paljon jäljessä listalla. Amerikkalaiset viettävät keskimäärin 2 tuntia ja 3 minuuttia päivässä, ja yli miljoona ihmistä on yhteydessä sosiaaliseen mediaan joka päivä. 

On mahdotonta ymmärtää, kuinka suosittuja nämä tiedotusvälineet ovat niin suuresta datasta. Valtava määrä ihmisiä viettää arvokasta aikaansa sosiaalisessa mediassa joka päivä. Tämä on erittäin mielenkiintoista, jos ajattelee asiaa markkinoijan näkökulmasta. Suurikokoisuus tarkoittaa, että suuri joukko ihmisiä on helposti tavoitettavissa. Joten kerro minulle, miksi sosiaalisen median markkinointi ei ole suosittua. 

Jotkut suosituimmista sosiaalisista medioista markkinoinnin kannalta 

Tässä vaiheessa keskustelemme sosiaalisen median markkinointimahdollisuuksista. 

Facebook 

Kun ajattelee sosiaalisen median alustoja, ensimmäinen nimi, joka tulee mieleen,  on Facebook  . Sprout Social Indexin mukaan Facebook on nyt markkinoijien ja kuluttajien eniten käyttämä sosiaalisen median alusta maailmassa. Tärkeitä huomautuksia on liitetty tähän - 

 • 89 % maailman markkinoijista käyttää Facebookia markkinointiin.
 • 83 % kuluttajista (käyttäjistä) käyttää tätä alustaa.
 • 66 % käyttäjistä seuraa suosikkibrändejään Facebookissa. 
 • Keskimäärin 2,5 miljoonaa ihmistä on aktiivisia Facebookissa kuukaudessa.
 • Nykyään markkinoinnista on tullut yhä suositumpaa elämisen suhteen. Mikä on noussut eniten Facebookissa. Noin 42 % markkinoijista valmistelee sisältöä live-ohjelmiinsa ensisijaisesti siksi, että ne julkaistaan ​​Facebookissa. 
 • Jokainen brändi jakaa tuotteensa Facebookissa keskimäärin 0,97 kertaa. Markkinoijat julkaisevat noin kuusi tai enemmän viestiä viikossa. Sitoutumisaste eli viesteihin reagoivien ihmisten määrä on noin 0,09 prosenttia. 

Tarkastelemalla kaikkia näitä tietoja saamme käsityksen markkinoiden laajuudesta. Kuinka paljon aikaa ihmiset viettävät sosiaalisessa alustassa ja mikä on sitoutumisprosentti? Markkinoijan tulee olla tietoinen tästä. 

Instagram 

Instagram  on sosiaalinen alusta, joka on saavuttanut suosiota hyvin lyhyessä ajassa  . Se tunnetaan parhaiten dynaamisuudestaan. Tämä yhteisö on erittäin hyvä lisäämään uusia ominaisuuksia. Niistä on tullut suosittuja käyttäjien keskuudessa hyvin lyhyessä ajassa, koska ne tuovat käyttäjille mielenkiintoisia ominaisuuksia. Ja mitä suurempi on käyttäjien määrä, sitä hyväksyttävämpi tämä alusta on markkinoinnin kannalta. Se on yksi tällainen kasvava sosiaalisen median alusta. Instagram on markkinoijien toinen valinta. 

Lue lisää: Mitä on web-suunnittelu? Kuinka oppia web-suunnittelua

 • Instagramilla on tällä hetkellä yli miljardi kuukausittaista aktiivista käyttäjää. Se oli noin 700 miljoonaa vuonna 2017. Sen suosio on kasvanut valtavasti viimeisen 3 vuoden aikana.  
 • Suurin osa tämän alustan käyttäjistä seuraa suosikkibrändejään Instagramissa. Tilastojen mukaan 90 % käyttäjän seuraamista tunnuksista on hänen suosikkibrändiään. Markkinoinnin näkökulmasta Instagramin suosio on taivaan korkea. 
 • Instagram on suosituin vaikuttajamarkkinoinnissa. 89 % vaikuttajamarkkinoijista pitää Instagramia sopivimpana alustana. Inshallah, pidämme vaikuttajamarkkinoinnin keskustelumme aiheena yhdessä tulevista postauksistamme. 
 • 78 % ihmisistä uskoo, että Instagram on tehokas sisällön lisäämiseen Instagramissa 

Viestit ja 73 prosenttia ihmisistä uskoo, että Instagram-tarinat ovat tehokkaampia vaikuttajamarkkinoinnissa. 

 • Instagram-seuraajat kasvoivat 9-16 % pelkästään vuonna 2019. Tämä tarkoittaa, että valtava väestö on säännöllisesti yhteydessä tähän alustaan. 
 • Noin 500 miljoonaa ihmistä tarkistaa tarinoita Instagramissa päivittäin. 
 • Vuonna 2018 Instagram-markkinointiin käytettiin 23 miljardia dollaria. Vuotta myöhemmin se oli 28 miljardia dollaria. Vuonna 2020 se oli 34 miljardia dollaria. Instagram-markkinointiin käytetään valtavasti rahaa. 
 • Videomarkkinointitilastot ovat tehokkaampia tällä alustalla. Tilastot sanovat – videoiden sitoutumisasteet ovat 49 prosenttia korkeammat kuin kuvajulkaisut. 

Instagram on erittäin suosittu alusta niille, jotka tekevät digitaalista markkinointia tai niille, jotka haluavat tehdä markkinointia sosiaalisessa mediassa. 

Lue myös: Tapoja ansaita rahaa verkossa 2024

Viserrys 

Twitter  on onnistunut säilyttämään valtavan eliittiluokan kuten aina. Maailman tärkeimmät ihmiset käyttävät Twitteriä sosiaalisessa mediassa. Joten voidaan ennustaa, että markkinointistrategia on täällä hieman erilainen ja kallis. Twitterissä julkaisemisen rajoituksista huolimatta sen tilaajamäärä ei ole vähäinen. Oberlowin mukaan Twitterillä on kuukausittain 330 miljoonaa aktiivista käyttäjää. Ja 145 miljoonaa ihmistä on aktiivisia joka päivä. Ja suurin osa Twitteriä käyttävistä ihmisistä on iäkkäitä. 35-65 vuotiaat. Heidän määränsä on 63 prosenttia kaikista käyttäjistä. 

 • 79 prosenttia ihmisistä vierailee Twitterissä vähintään kerran nauttiakseen Uutta-ominaisuudesta. Tämän ominaisuuden avulla eri puolilla maailmaa käsitellyt aiheet voidaan poistaa erittäin helposti. 
 • 330 miljoonaa ihmistä avaa Twitterin vähintään kerran kuukaudessa.
 • 26 % ihmisistä on mukavampi katsoa mainoksia Twitterissä. 
 • Jokainen tuotemerkki antoi keskimäärin 0,86. He julkaisevat säännöllisesti yli 5 viestiä viikossa.
 • Sitoutumisprosentti on 0,048 %. 
 • Twitterin liikevaihto kasvaa keskimäärin 9 % vuodessa. Pelkästään vuoden 2019 kolmannella neljänneksellä sen liikevaihto kasvoi 824 miljoonalla dollarilla. 
 • Twitterin liikevaihto kasvaa 24 prosenttia pelkästään Yhdysvalloissa, ja sen liikevaihto kasvaa keskimäärin 12 prosenttia maailmanlaajuisesti. 

Lue myös: Ansaitse verkossa myymällä valokuvia ja videomateriaalia

Pinterest 

 Pinterest on tällä hetkellä markkinoinnin kannalta parhaalla paikalla  . Suurin osa heidän asiakkaistaan ​​on  ostoaikeilla , eli suurin osa käyttäjistä käyttää Pinterestiä tuotteen ostamiseen. Lukijan mukavuuden vuoksi laajennamme hieman. Ostoaikomus  on, kun joku etsii Internetistä ostaakseen tuotteen, se on ostoaike. Kuten useimmat ihmiset hakevat Pinterestissä – kodin sisustukseen liittyviä tuotteita, ainutlaatuisia reseptejä, lahjoja ja askarteluja. Nämä ovat enimmäkseen ostoaikeista tehtyjä hakuja. Katsotaanpa joitain hämmästyttäviä faktoja Pinterestistä.

 • Pinterestillä on kuukausittain keskimäärin 300 miljoonaa aktiivista käyttäjää.
 • Nämä aktiiviset käyttäjät kiinnittävät keskimäärin yli 200 miljardia viestiä. Mikä on paljon enemmän kuin kaikki muut digitaaliset alustat. 
 • 77 prosenttia ihmisistä löytää uusia brändejä ja tuotteita viikkoja kiinnittämisen jälkeen. Tästä syystä Pinterest voi säilyttää tavalliset käyttäjänsä eniten. 
 • 98 % raporttien tekijöistä käyttää Pinterestiä löytääkseen uutta sisältöä. 
 • Keskimäärin yli 30% käyttäjistä lisätään Pinterestiin joka vuosi. Mikä tekee tästä yhteisöstä vahvemman päivä päivältä. Sen liikevaihto vuoden 2019 toisella neljänneksellä oli noin 261 miljoonaa dollaria. 

Pinterestin suosio kasvaa päivä päivältä digitaalisen markkinoinnin saralla. Tämä tasainen muoto pystyy rakentamaan valtavan yleisön päivä päivältä. Suurin osa tämän päivän asiakkaista haluaa julkaista tuotteensa Pinterestissä. 

Lue lisää: Tapoja ansaita Facebookista

LinkedIn

LinkedIn  on täysin erilainen sosiaalinen media. Sitä käyttävät ammattilaiset. Tätä välinettä käyttävät Bitubi-markkinoijat, työnantajat ja työnhakijat. Joten tällä sosiaalisella alustalla on hyvä merkitys myös markkinoinnin kannalta. Otetaan vähän lisää tietoa -

 • LinkedInillä on 660 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää ja 303 miljoonaa kuukausittaista aktiivista käyttäjää.
 • 90 miljoonaa käyttäjää on korkean tason vaikuttajia ja 63 miljoonaa on päätöksentekijöitä. 
 • Paras verkkosivusto liidien luomiseen on LinkedIn. Sanotaan, että LinkedInin liidit ovat 277 prosenttia tehokkaampia kuin Facebookin liidit. 
 • 45 prosenttia markkinoijista saa asiakkaansa LinkedIn-alustan kautta. 
 • 65 % Btb-yrityksistä näyttää maksettuja mainoksia LinkedInissä kohdentaakseen asiakkaita. 
 • 95 % BTOB-sisältömarkkinoijista käyttää LinkedIniä orgaaniseen sisältömarkkinointiin. 
 • Vuonna 2018 tämän yrityksen liikevaihto oli 5,2 miljardia dollaria. Vuotta myöhemmin se oli 6,7 miljardia dollaria. 

Markkinointi tapahtuu enimmäkseen sosiaalisen median avulla. Koska nämä ovat tärkeimmät sosiaalisen median alustat. Tämän päivän postaus päättyy tähän. Toivottavasti tästä sisällöstämme ei ole juurikaan hyötyä sinulle. Älä unohda kommentoida hyvää tai huonoa. Hyvästi täällä tänään. Pysykää terveinä, pysykää terveinä. 

Muutamia vinkkejä rahan ansaitsemiseen kotona

Post a Comment

0 Comments